RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise

RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise is part of RBSE Solutions for Class 5 Maths. Here we have given Rajasthan Board RBSE Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise.

Board RBSE
Textbook SIERT, Rajasthan
Class Class 5
Subject Maths
Chapter Chapter 2
Chapter Name Addition and Subtraction
Exercise In Text Exercise
Number of Questions 14
Category RBSE Solutions

Rajasthan Board RBSE Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise

Page No. 7

Solve :
RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise image 1

Question 6.
580 + 27 + 306 = …………
Solution.
9133

RBSE Solutions

Question 7.
473 – 296 = …………
Solution.
177

Question 8.
364+67 – 199 = 431 – 199 = …………
Solution.
232

Question 9.
37 – 15 + 10 = 47 – 15 = …………
Solution.
32

RBSE Solutions

Question 10.
185 boys and 162 girls are studying in Government(RBSESolutions.com)Higher Secondary School, Udliyas. What is the total number of students studying ¡n this school?
Solution.
RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise image 2

Question 11.
In a garden 255 roses, 156 marigold, 178 Jasmine(RBSESolutions.com)plants are there. What is the total number of flowering plants ?
Solution.
RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise image 3

RBSE Solutions

Question 12.
Gita’s father is at the mart to sell pots. This(RBSESolutions.com)time her father built 523 pots, of which 484 were sold out. Then how many pots are left unsold ?
Solution.
RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise image 4

Question 13.
Do addition and(RBSESolutions.com)subtraction with Indian numbers.
RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise image 5
Solution:
RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise image 6

RBSE Solutions

Page No. 8

Practice
RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise image 7
Solution.
RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise image 8
RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise image 9

RBSE Solutions

We hope the RBSE Solutions for Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise will help you. If you have any query regarding Rajasthan Board RBSE Class 5 Maths Chapter 2 Addition and Subtraction In Text Exercise , drop a comment below and we will get back to you at the earliest.

Leave a Comment